O nama

Osnova delatnost firme PVC Link koja se nalazi na adresi Vladimira Matijevića, broj 24, u Novom Sadu je izrada i ugradnja PVC i ALU stolarije vrhunskog kvaliteta. U oblast našeg rada spada i izrada aluminijumskih ograda, kao i zatvaranje terasa, a na sve naše proizvode dajemo 10 godina garancije.

Ugradnja PVC i ALU stolarije omogućava Vam uštedu energije, novca, obezbeđuje zaštitu od hladnoće, nepovoljnih vremenskih uslova i buke, tako da predstavlja sigurnu investiciju koja će dodatno povećati vrednost Vaše nekretnine. Pored prvobitne uštede, prozori od ovih materijala su izuzetno izdržljivi, tako da je njihov vek trajanja, uz pravilno korišćenje i održavanje, veoma dug.

Firma PVC Link nudi Vam sledeće proizvode i usluge:

  • proizvodnja i ugradnja PVC stolarije
  • proizvodnja i ugradnja ALU stolarije
  • aluminijumske ograde
  • zatvaranje terasa
  • komarnici, lajsne, roletne, venecijaneri
  • PVC profili Roplasto (nemački)
  • okov Siegenia (nemački)

Kombinovanjem najsavremenijih materijala i tehnologija kreiramo prozore i vrata, u skladu sa Vašim željama i potrebama. Prilikom proizvodnje naše stolarije koristimo PVC profile renomiranog nemačkog proizvođača Roplasto. Nudimo Vam veliki izbor PVC panela lepog oblika, koje karakteriše nevidljivo pričvršćivanje, jednostavna montaža, kao i veliki izbor boja.

Kvalitetan i pravilno ugrađen okov za PVC prozore je vrlo bitan, jer osigurava optimalno bravljenje prozora, zatvaranje, provetravanje i protviprovalnu sigurnost. U proizvodnji PVC stolarije koristimo okove vodećeg evropskog proizvođača okova, nemačke firme Siegenia.

PVC i ALU stolariju koja je proizvedena u našoj firmi karakteriše visok kvalitet izrade, a na sve naše proizvode dajemo garanciju 10 godina. Takođe, u skladu sa Vašim željama i zahtevima, možemo Vam ponuditi veliki izbor lajsni, komarnika, roletni i venecijanera za Vaše prozore.

Odlikujemo se poštovanjem dogovorenih rokova, kao i krajnje pedantnom i kvalitetnom uslugom, u šta se uverio i veliki broj naših zadovoljnih kupaca, koji su ujedno naša najbolja preporuka. Pored proizvodnje PVC i ALU stolarije, firma PVC Link se bavi i izradom aluminijumskih ograda, kao i zatvaranjem terasa.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 07:30h-16h

Za sve dodatne informacije o našim proizvodima, možete nas kontaktirati putem telefona:
Tel/fax: 021/ 824 716
Mob: 064/ 277 16 97
Mob2: 063/ 712 713 2

PVC Link, Vladimira Matijevića 24, Novi Sad