Prozori

Prozori kao glavni izvor svetla, povezuju nas sa okolinom, ujedno nas štiteći od nepovoljnih vremenskih uslova. Ubrajaju se u najzahtevnije građevinske elemente u kući, zgradi, stanu. Ne smete zaboraviti da su prozori jedina barijera između enterijera i spoljnih atmosferskih uticaja.

Svi PVC profili napravljeni su na sistemu vazdušnih komora, a dodatnu čvrstoću prozorima daju pocinkovani čelični profili. Još jedna pogodnost prozora načinjenih od PVC-a je lako i jednostavno održavanje. Osim toga, PVC materijal ima izuzetnu sposobnost sporog starenja. Jednostavno je otporan na sve spoljne uticaje i možemo reći da je gotovo neuništiv.

U odnosu na druge materijale za proizvodnju prozora cenom je vrlo prihvatljiv. Zato prilikom kupovine prozora priuštite sebi najbolje prozore koje možete pronaći kod nas.

ALU-Drvo Prozori

alu-drvo-prozori
Konstantan nivo kvaliteta i razvoja, a iznad svega želja da izađemo u susret sve češćim zahtevima naših klijenata rezultirala je da u proizvodni program uvrstimo i prozore u kombinaciji aluminijum-drvo.

Spoljna strana ovog prozora izrađena je od aluminijuma koji je otporan na sve atmosferske uticaje, a unutrašnja strana prozora je izrađena od drveta koji vašem prozoru daje toplinu i tradicionalnu lepotu.

Aluminijum je u ovoj kombinacije konstruktivni (nosivi) deo i time je aluminijum-drvo prozor zadržao sve kvalitete klasičnog aluminijumskog prozora u pogledu konstrukcije, a drvena obloga sa unutrašnje strane učinila ga je nezaobilaznim u nekim rešenjima interijera.