Vrata

pvc-vrata

Ulazna PVC vrata pravimo od profila renomiranog nemačkog proizvođača ROPLASTO koji su vrhunskog kvaliteta i dizajna. Prilikom proizvodnje ovih vrata brinemo i o najmanjim detaljima.

Ako se opredelite za naša vrata, ne samo da će ulaz u Vaš dom postati moderan i atraktivan, već ćete dobiti visokokvalitetan, jedinstven i dugotrajan proizvod. Naša PVC vrata će zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih kupaca, a Vašem domu dati poseban izgled. Pored toga što su vrata glavni deo stolarije na kući i svoji izgledom daju svoj pečat celokupnom vizuelnom doživljaju, trebaju da zadovolje i svojom funkcionalnošću.

Upravo iz tog razloga u ulazna vrata ugrađujemo spojnice nosivosti do 120 kg, modernog dizajna i visokog kvaliteta, brave s dodatnim zatvaračima u obliku masivnih kljunova. Da bi funkcionalnost i kvalitet bili potpuni, sistem vrata radimo od profila 120 mm i okvira 70 mm.

U sva glavna ulazna vrata ugrađujemo brave sa sigurnosnim kljunovima. Ugrađujemo ih standardno bez dodatne naplate.

ALU-Drvo Vrata

alu-drvo-vrata
Jedinstvena kombinacija funkcionalnosti i stila. Aluminijum spolja pruža zaštitu od atmosferskih uticaja i omogućava lako održavanje, dok unutra i dalje možete uživati u toplini i lepoti drveta.Postoji mogućnost izbora više vrsta drveta kao i širok spektar boja aluminijuma. Završna obrada aluminijuma je eloksaža ili plastifikacija po RAL karti. Kvalitet završne obrade drveta postižemo toniranim impregnantima i vodenim lakovima.